Goed voor dier en mens

Dat zouttherapie goed is voor dier en mens weten we inmiddels wel, maar soms moeten we er toch nog even aan herinnerd worden hóe goed. Laatst was ik bij een klant met een paard wat astmatisch was. Dat was goed merkbaar, onder andere door de krampachtige uitademing, waarbij zichtbaar was dat het paard echt moeite moest doen om de lucht uit de longen te werken.
De halotherapie was bij de eigenares, buren en familie nog helemaal onbekend, dus bij de behandeling van het paard in de trailer kwam de een na de ander erbij in staan om het mee te ervaren. Zo ook haar schoonmoeder bij de 5e behandeling van het paard. Schoonmoeder was astmatisch en was sceptisch over de werking van zouttherapie. Ze bleef het halve uur dat het paard behandeld werd lekker met ons in de trailer staan babbelen (en snuiven) waarbij ik uiteraard alle info gaf en ervaringen deelde.
De 6e keer dat ik bij mijn klant kwam, vertelde ze dat haar schoonmoeder helemaal “om” is en na haar vakantie in Spanje zeker naar zoutkamer Veenendaal gaat, waar ze vlakbij woont. Zij had na het mee genieten in de trailer die dag bijna niet meer gehoest, hoefde minder medicatie te gebruiken en had weer eens een super goede nacht gehad!
En het paard? Dat gaat ook een stuk beter. De ademhaling gaat weer makkelijk, er hoeft niet meer krampachtig “geknepen” te worden. Jammer dat er nog niet gereden kan worden wegens een beenblessure. Hopelijk gaat dat binnenkort weer gebeuren, samen lekker de natuur in, genieten van het voorjaar!
Ben jij ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om jouw paard in een betere conditie te krijgen en zelf mee te genieten van de voordelen van halotherapie? Ik kom bij je langs met de 2 paards trailer waarin ik de behandelingen doe. Heb je veel paarden, dan is de aanschaf van een halogenerator wellicht al snel een interessante investering in de gezondheid van je paarden en kunnen kostenbesparingen gerealiseerd worden. Ik ben distributeur voor Nederland en België van Halomed, dé specialist met wetenschappelijke basis op het gebied van halotherapie, halogeneratoren, zoutkamers en zoutstallen. Neem contact met mij op voor meer info! max@equizouttherpie.nl 0653570158

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *