Je eigen business

Wij zijn op zoek naar ondernemers die ook met equizouttherapie willen werken. Je kunt met een relatief kleine investering beginnen met het inrichten van een zoutstal op je locatie óf met een trailer op pad gaan.

De kip of het ei?

Ik ben begin 2018 begonnen met equizouttherapie in Nederland. Er was nog niets voor paarden of andere huisdieren. Inmiddels zijn er al een paar ondernemende mensen die ook zijn begonnen met equizouttherapie. Wij hebben ons de vraag niet gesteld wat er eerst was; de kip of het ei? Met andere woorden: aanbod of vraag? Begin 2018 was er noch aanbod, noch vraag. Wij zijn begonnen met het aanbod. De vraag kwam daarna ook op.

Omdat de vraag geografisch nogal verspreid is, wil ik het aanbod daarop graag aanpassen. Daarom zoek ik meer mensen die equizouttherapie aan willen bieden. Zodat met een groter aanbod de vraag ook kan groeien. Ben jij die ondernemer die equizouttherapie wil aanbieden? Neem dan contact op met mij via max@equizouttherapie.nl dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Kies voor:

  • de beste kwaliteit,
  • met de meeste kennis,
  • de grootste naamsbekendheid en
  • de grootste kans op succes

Kies voor EQUIZOUTTHERAPIE!

VOORBEELD VAN HOE EEN ZOUTSTAL ERUIT KAN ZIEN
VOORBEELD VAN EEN ZOUTTRAILER